x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A stat în comă timp de trei luni. Ce a aflat când s-a trezit a lăsat-o fără cuvinte

A stat în comă timp de trei luni. Ce a aflat când s-a trezit a lăsat-o fără cuvinte

27 Aug 2013   •   09:25
A stat în comă timp de trei luni. Ce a aflat când s-a trezit a lăsat-o fără cuvinte
În luna septembrie a anului trecut, Gemma Holmes, o femeie din Anglia, conducea un scuter pe stradă.

Din cauza neatenţiei, ea s-a lovit violent de o maşină parcată şi a suferit răni teribile. A fost dusă rapid la spital, unde medicii nu i-au dat prea multe şanse de supravieţuire.
 
Totuşi, după trei luni de la teribilul accident, Gemma s-a trezit din comă. A avut însă o surpriză de zile mari când doctorii i-au spus că este însărcinată în patru luni.
 
Femeia a rămas şocată, spunându-le medicilor că nu a întreţinut relaţii sexuale cu nimeni. Ea avea însă amnezie, şi nu îşi mai amintea nimic din ultimii trei ani. Cu toate acestea, a păstrat copilul, deşi i s-a spus că sănătatea ei este pusă în pericol.
 
"M-am gândit că, dacă micuţul a supravieţuit accidentului, atunci înseamnă că trebuie să îl am, înseamnă că este scris să vină pe lume", a spus femeia.
 
În luna mai, Gemma a dat naştere unui băieţel sănătos prin cezariană. "Ruben este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Poate că nu îmi amintesc cum am ajuns să îl am, însă am la dispoziţie o viaţă întreagă alături de el", a spus proaspăta mămică.


×
Subiecte în articol: coma insarcinata accident