x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A vrut să îşi ceară iubita în căsătorie, însă a făcut o greşeală imensă. Ce a păţit un tânăr îndrăgostit

A vrut să îşi ceară iubita în căsătorie, însă a făcut o greşeală imensă. Ce a păţit un tânăr îndrăgostit

07 Iun 2013   •   09:10
A vrut să îşi ceară iubita în căsătorie, însă a făcut o greşeală imensă. Ce a păţit un tânăr îndrăgostit
Un bărbat în vârstă de 22 de ani din statul american Florida, a fost arestat după ce a încercat să îşi ceară iubita în căsătorie, dezbracăt, la ora 3:45 noaptea, în faţa unei casei greşite.

Thomas Edwards a vrut să-i facă o surpriză logodnicei sale, astfel s-a prezentat la ora 3:45 noaptea, în faţa casei care credea că este a iubitei sale, s-a dezbrăcat şi a început să strige pentru a o face să iasă la geam.

Luaţi total prin surprindere, proprietarii locuinţei s-au trezit speriaţi, iar când s-au uitat pe geam şi l-au observat pe bărbat au sunat imediat la poliţie.

Oamenii legii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe Thomas dezbrăcat şi i-au cerut să îşi pună hainele pe el, după care l-au luat la întrebări. Acesta le-a mărturisit că a vrut să îşi ceară iubita în căsătorie şi că ea i-a cerut să facă asta.

Thomas a devenit apoi violent şi l-a scuipat pe unul dintre poliţişti, iar oamenii legii au fost nevoiţi să îl imobilizeze şi să îl transporte la închisoare.

Potrivit Daily Mail, acesta este acuzat acum de jaf, agresiune asupra unui poliţist şi expunere indecentă şi urmează să apară în faţa unui judecător.


×
Subiecte în articol: casatorie iubita greseala