x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe AC/DC, zguduită de un scandal de proporţii. Bateristul Phil Rudd este acuzat că a plătit un asasin ca să comită o crimă! (VIDEO)

AC/DC, zguduită de un scandal de proporţii. Bateristul Phil Rudd este acuzat că a plătit un asasin ca să comită o crimă! (VIDEO)

06 Noi 2014   •   14:27
AC/DC, zguduită de un scandal de proporţii. Bateristul Phil Rudd este acuzat că a plătit un asasin ca să comită o crimă! (VIDEO)

Bateristul trupei AC/DC a fost adus în faţa justiţiei neo-zeelandeze, Phil Rudd fiind acuzat că a încercat să angajeze un asasin ca să comită o crimă. De asemenea, el e anchetat pentru deţinere de droguri. 

Phil Rudd a fost adus în faţa unei instanţe din districtul Tauranga, din Noua Zeelandă, în urma unui raid al Poliţiei la locuinţa toboşarului AC/DC, scrie rfi.ro. Muzicianul a fost acuzat că a încercat să angajeze un asasin, că a proferat ameninţări cu moartea, precum şi pentru posesie de metamfetamină şi canabis. Phil Rudd este acuzat că ar fi vrut să comande uciderea a două persoane între 25 şi 26 septembrie. Identitatea lor nu a fost dezvăluită.
 
Muzicianul a refuzat să facă declaraţii reporterilor, părăsind sediul instanţei într-un autoturism Mercedes, potrivit New Zealand Herald. Bărbatul riscă o pedeapsă de zece ani după gratii.

Phill Rudd s-a născut în 1973, în Australia, şi s-a alăturat grupului AC/DC în 1975, părăsind formaţia în 1983 şi s-a întors să colaboreze cu membrii grupului în 1994.

AC/DC a anunţat lansarea în decembrie a noului album, 'Rock or Bust', primul album al grupului din 2008 încoace şi care va cuprinde 11 melodii noi. A fost înregistrat la Vancouver, în Canada, iar chitaristul Malcolm Young a fost înlocuit de nepotul său Stevie Young. Ultimul album al celor de la AC/DC, 'Black Ice', s-a vândut în peste 8 milioane de copii la nivel mondial, potrivit Columbia Records.

 

×
Subiecte în articol: ac/dc Phil Rudd asasin platit