x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Accident de autocar în Spania! Printre victime se află şi un român

Accident de autocar în Spania! Printre victime se află şi un român

05 Iun 2016   •   17:16
Accident de autocar în Spania! Printre victime se află şi un român
Sursa foto: dailyhellas.com

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi 46 au fost rănite în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o autostradă din sudul Spaniei, după ce un autocar a intrat în coliziune cu un camion care staţiona, unul dintre răniţi fiind român, a anunţat poliţia locală, citată de agenţia France Presse.

La bordul autocarului se aflau 55 de pasageri, mulţi dintre ei fiind marocani. Accidentul s-a produs în jurul orei locale 03:00 pe autostrada A4, în apropierea localităţii Montoro din provincia Cordoba. Camionul lovit de autocar staţiona din cauza unei defecţiuni.

Printre cele două persoane care şi-au pierdut viaţa se numără şi şoferul autocarului. Dintre răniţi, patru sunt în stare gravă, iar ceilalţi 42 au suferit răni uşoare. Conform poliţiei spaniole, majoritatea pasagerilor sunt străini, printre ei numărându-se 31 de marocani, doi cetăţeni din Singapore şi câte unul din Coasta de Fildeş, Columbia, Ecuador, Mauritania, România şi SUA.

Autocarul plecase din oraşul de coastă Algesiras şi se îndrepta către Madrid. Cei doi şoferi aflaţi în camionul care staţiona au scăpat nevătămaţi.

În luna martie, 14 studenţi străini, printre care s-a numărat şi o studentă din România, şi-au pierdut viaţa într-un alt accident de autocar petrecut tot în Spania.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident Spania autostradă cordoba camion