x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) Un tunel de 4 kilometri s-a prăbușit în Japonia, blocând mai multe automobile

(VIDEO) Un tunel de 4 kilometri s-a prăbușit în Japonia, blocând mai multe automobile

02 Dec 2012   •   10:41
(VIDEO) Un tunel de 4 kilometri s-a prăbușit în Japonia, blocând mai multe automobile

Tunelul Sasago, lung de patru kilometri, s-a surpat, bucăți din el căzând peste automobilele aflate în trafic. De asemenea, un incendiu s-a produs în interiorul tunelului. Șapte persoane sunt date dispărute, alte două fiind rănite, au anunțat pompierii.

Incidentul s-a petrecut la 08:00, ora locală sau ora 01.00, ora României. Tunlul Sasago, lung de 4 kilometri, se află pe autostrada Chuo, care face legătura între Tokyo (aflat la 80 de kilometri) și vestul țării.

Șoferii care au ieșit prin tunel au descris cum băcăți din tavan se prăbușeau peste ei. Majoritatea și-au abandonat automobilele și au ieșit pe jos.

"Când conduceam prin tunel, bucăți de beton au început să cadă din tavan. Am văzut cum o mașină a luat foc. Apoi s-a creat un blocaj, așa că am ieșit din mașină și am mers pe jos o jumătate de oră, până să ies din tunel”, a povestit un martor.

Pompierilor le-a luat trei ore pentru a stinge focul, acum fiind în curs operațiunile de îndepărtare a bucăților căzute din tavan și căutarea celor dispăruți.

Un reporter al televiziunii de stat NHK, Yoshio Goto, se afla chiar în tunel, în momentul accidentului.

”Am apăsat pe pedala de accelerație. Chiar și așa, bucăți din tavan au căzut peste mașină. Am continuat să apăs pedala și am reușit să ies”, a povestit reporterul. 

Tunel surpat în Japonia

×