x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Accidentul lui Schumacher. Traseul fostului pilot de Formula 1, RECONSTITUIT de un reporter CNN (VIDEO)

Accidentul lui Schumacher. Traseul fostului pilot de Formula 1, RECONSTITUIT de un reporter CNN (VIDEO)

de Veronica Micu    |    09 Ian 2014   •   11:44
Accidentul lui Schumacher. Traseul fostului pilot de Formula 1, RECONSTITUIT de un reporter CNN (VIDEO)

Christina MacFarlane, reporter CNN, a reconstituit traseul fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, cu câteva secunde înaintea accidentului, de pe pârtia de la Meribel, în 29 decembrie 2013.

Scroll pentru video

Ieri, procurorul de caz, Patrick Quincy, a declarat că Michael Schumacher schia "intenţionat" în afara pistei când a avut accidentul, iar alura sa era "pe deplin normală pentru un schior confirmat pe acest tip de teren".

Potrivit lui Quincy, normele de semnalizare a pârtiilor au fost "respectate" de staţiunea franceză Meribel, iar schiurile folosite de fostul pilot de Formula 1 nu sunt "cauza accidentului". Comandantul plutonului de jandarmi montani din Bourg-Saint-Maurice, Stephane Bozon, a precizat că aceste două elemente erau foarte importante pentru stabilirea eventualelor răspunderi.

Pilotul german este în continuare internat la Grenoble, în stare "critică dar stabilă".

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

×