x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actor din "Harry Potter", GĂSIT MORT în Death Valley, California

Actor din "Harry Potter", GĂSIT MORT în Death Valley, California

12 Iul 2014   •   09:31
Actor din "Harry Potter", GĂSIT MORT în Death Valley, California

Actorul britanic David Legeno, care joacă rolul unui vârcolac în saga fantastică 'Harry Potter', a fost găsit mort în Death Valley, California (vestul Statele Unite), informează France Presse, conform Agerpres.

Potrivit poliţiei, actorul, în vârstă de 50 de ani, cu statură atletică, se pare că a murit din cauza căldurii intense din acest parc natural deşertic, considerat a fi cel mai călduros loc din Statele Unite în timpul verii, când temperaturile depăşesc în mod frecvent 49 de grade Celsius.

"Cadavrul a fost identificat ca fiind cel al lui David Legeno, cetăţean britanic de 50 de ani", a indicat poliţia din Inyo County într-un comunicat publicat joi şi consultat vineri, scrie AFP. Poliţia continuă să ancheteze cauzele exacte ale decesului, dar se pare că acesta a intervenit din "cauze naturale".

Trupul actorului a fost găsit duminică de doi excursionişti în apropiere de Zabriskie Point, un loc din parc cu peisaje spectaculoase, care a dat numele unui celebru film al lui Michelangelo Antonioni în 1970.

Născut la Londra, David Legeno, boxer profesionist şi expert în arte marţiale, a interpretat rolul vârcolacului Fenrir Greyback în trei episoade din filmul 'Harry Potter'. De asemenea, el a jucat în serialul de televiziune 'Borgia' şi în 'Batman Begins'.

×