x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actorul indian Salman Khan, presupusul iubit al Iuliei Vântur, a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă (VIDEO)

Actorul indian Salman Khan, presupusul iubit al Iuliei Vântur, a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă (VIDEO)

24 Iul 2013   •   16:31
Actorul indian Salman Khan, presupusul iubit al Iuliei Vântur, a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă (VIDEO)

 Starul bollywoodian Salman Khan, despre care presa din India a speculat că ar fi iubitul prezentatoarei TV Iulia Vântur, a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă de un tribunal din Mumbai.

În urmă cu zece ani, actorul a lovit mortal cu maşina un bărbat şi a fugit de la locul accidentului. Dacă va fi condamnat, actorul, care a pledat nevinovat, riscă o pedeapsă de 10 ani de închisoare. Procesul său va debuta pe 19 august, informează BBC News.

În septembrie 2002, starul a intrat cu maşina într-o brutărie din Mumbai şi a lovit cinci persoane care dormeau pe stradă, una dintre acestea murind. Iniţial, actorul a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, dar, în urma unui apel, instanţa a decis să-l pună sub acuzare pentru omor prin neglijenţă. Procesul a început la o instanţă din Bandra, în 2006, şi, pentru că acuzaţia nu a fost considerată gravă, Khan nu a trebuit să se prezinte în faţa judecătorului, potrivit Mediafax. Între anii 2006 şi 2011 au fost audiaţi mai mulţi martori, însă, în martie 2011, procuratura a cerut ca actorul să fie pus sub acuzare din nou pentru ucidere din culpă. Decizia de miercuri a instanţei indiene este consecinţa acelei solicitări.

Salman Khan este unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood şi a jucat în peste 80 de filme cu mare succes la public. El este însă şi o vedetă foarte controversată, fiind adesea descris ca "băiatul rău" al Bollywood-ului. Este de aşteptat ca acest proces să îi afecteze cariera, care a urmat o traiectorie ascendentă în ultimii ani.

În 2006, Khan a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru că a vânat o căprioară dintr-o specie protejată, dar a fost eliberat pe cauţiune, după ce a petrecut mai puţin de o săptămână după gratii.

×