x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actriță, anunț pe Twitter: "Așa mă va avea cel care îmi aduce o ȘAORMA". Urmarea e DEMENȚIALĂ

Actriță, anunț pe Twitter: "Așa mă va avea cel care îmi aduce o ȘAORMA". Urmarea e DEMENȚIALĂ

08 Noi 2014   •   13:05

Twitterul a "fiert", după ce o domnișoară sexoasă a avut o cerere bizară. Marika Johnson, actriță în filmele pentru adulți, a lansat o provocare ciudată pe Twitter. Tânăra s-a fotografiat în poziția "ginecolog" și a însoțit fotografia de textul: "Poziția în care o să mă ai dacă-mi aduci acum un chipotle". Chipotle este o specialitate mexicană, care cuprinde atât un burrito, cât și un taco, într-o singură lipie. Modul de preparare variază, dar, în principiu, este o șaorma cu de toate.

După nici 30 de minute de la anunțul pe Twitter, la ușa tinerei s-au prezentat șapte persoane, fapt anunțat chiar de Marika Johnson pe Twitter: "Au venit șapte bărbați, iar eu o să-mi onorez promisiunea față de toți".

Pofta Marikăi pentru șaorma și bărbați a provocat rumoare pe Twitter câteva zile, numărul de followeri din lista starletei porno crescând considerabil, dar au fost și reclamații, care n-au făcut decat s-o enerveze pe iubitoarea de șaorma, aceasta postând imediat o imagine foarte explicită, din timpul "discuției" cu cei șapte bărbați.

×
Subiecte în articol: Marika Johnson twitter shaorma saorma