x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Adolescentă răpită, salvată cu ajutorul aplicaţiei Snapchat

Adolescentă răpită, salvată cu ajutorul aplicaţiei Snapchat

18 Ian 2020   •   19:00
Adolescentă răpită, salvată cu ajutorul aplicaţiei Snapchat

O adolescentă de 14 ani care fusese drogată şi răpită a fost localizată şi salvată de poliţie în San José, nordul Californiei, datorită aplicaţiei Snapchat pe care o avea instalată pe telefon, relatează AFP

„Victima folosise contul de Snapchat pentru a-şi anunţa prietenii că fusese răpită şi nu ştia unde se află. Prietenii victimei au localizat-o folosind aplicaţia Snapchat şi au cerut ajutor”, a explicat vineri, într-un comunicat, poliţia din San José.

Când au ajuns la motelul în care se afla sechestrată adolescenta, poliţiştii au identificat un suspect care ieşea dintr-o cameră şi au descoperit victima.

Ancheta a dezvăluit că suspectul, Albert Vasquez, în vârstă de 55 de ani, o întâlnise pe fată cu puţin timp înainte într-un mic oraş din apropiere şi că îi dăduse anumite substanţe pentru a o droga.

Vasquez a contactat apoi doi presupuşi complici pentru a ajuta la transportarea victimei, care a fost violată, potrivit unui comunicat al poliţiei. Cei trei suspecţi au fost inculpaţi şi încarceraţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Snapchat