x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Adolescentă ucisă pentru un pariu. Câştigul: un mic-dejun gratuit

Adolescentă ucisă pentru un pariu. Câştigul: un mic-dejun gratuit

24 Sep 2018   •   12:56
Adolescentă ucisă pentru un pariu. Câştigul: un mic-dejun gratuit

O mamă devastată de moartea fiicei ei, în vârstă de 15 ani, a hotărât să vorbească despre modul în care aceasta a fost ucisă de fostul ei iubit în schimbul unui mic-dejun gratis, în octombrie 2010, potrivit The Sun.  

Joshua Davies a omorât-o în bătaie pe Rebecca Aylward, în vârstă de 15 ani la acel moment, cu ajutorul unei pietre mari, după ce a dus-o într-o zonă izolată, împădurită în apropiere de Bridgend, Ţara Galilor.

Davies a vorbit cu prietenii lui despre modul în care o va ucide pe Rebecca, luând în calcul otrăvirea sau împinsul ei într-o prăpastie. Acesta a mers până în punctul în care şi-a întrebat prietenii ce îi oferă dacă o omoară, iar pariul consta într-un mic-dejun la localul lui preferat.

Cu două zile înainte de crimă, adolescentul i-a scris prietenului său: “Nu spune nimic, dar este posibil să-mi datorezi un mic-dejun.”

Mama victimei a spus pentru WalesOnline că fiica sa era foarte încântată la gândul că va reîncepe relaţia cu fostul ei iubit şi chiar şi-a cumpărat haine noi pentru întâlnirea cu el. Aceasta a petrecut ore în şir în faţa oglinzii pentru a se pregăti de întâlnirea cu fostul ei iubit.

Dimineaţa următoare, poliţia i-a găsit corpul în apropiere de satul Aberkenfig, aflat la aproximativ 10 kilometri de casa sa din Maesteg.

Mama fetei spune că fostul ei iubit părea politicos şi drăguţ atunci când l-a cunoscut. “Îmi plăcea de el înainte de asta, era ok”, a spus aceasta. “Părea un băiat decent, îi ştiam toată familia – fratele său mai mic era prieten cu cei doi băieţi ai mei.”, a mai adăugat mama fetei.

 

×