x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Adolescentă violată de două ori în aceeași noapte

Adolescentă violată de două ori în aceeași noapte

28 Iul 2017   •   13:25
Adolescentă violată de două ori în aceeași noapte

Doi bărbați sunt căutați după ce o fată de 15 ani din Marea Britanie a fost violată de doi atacatori diferiți, cel de-al doile fiind cel căruia fata i-a cerut ajutorul după ce a fost supusă primului viol. Detectivii spun că adolescenta a fost atacată într-o parte izolată a orașului Birmingham,  joi între orele 19:00 și 02:00.

Tânăra mergea spre gara Witton împreună cu o prietenă, fiind urmărită de un bărbat care a și atacat-o. La scurt timp după atac, tânăra a ieșit din gară și a oprit o mașină pentru a cere ajutorul. După ce a urcat în mașină, aceasta a fost violată pentru a doua oară de un alt bărbat.

O investigație, condusă atât de British Transport Police, cât și de West Midland Police, a început pentru a-i găsi pe cei doi indivizi și pentru a face apel la eventuali martori.

„A fost un chin oribil pentru tânăra fată și avem ofițeri special pregătiți pentru a o sprijini. Este extrem de important să investigăm exact ce s-a întâmplat joi dimineață pentru a identifica făptașii acestor două incidente îngrozitoare”, a spus detectivul șef de la British Transport Police, Tony Fitzpatrick, pentru The Independent.

×