x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Adolescenţi atacaţi de rechini, în SUA! Fiecare a rămas fără un braţ

Adolescenţi atacaţi de rechini, în SUA! Fiecare a rămas fără un braţ

15 Iun 2015   •   12:31
Adolescenţi atacaţi de rechini, în SUA! Fiecare a rămas fără un braţ
Sursa foto: Foto - Youtube

Un băiat în vârstă de 16 ani și o fată de 13 ani şi-au pierdut brațele stângi și au suferit şi alte leziuni grave în atacuri ale rechinilor, care au avut loc separat, în Oak Island din Carolina de Nord.

Adolescentii, care nu au fost încă identificaţi, au fost ajutaţi să treacă de la starea critică în care se aflau după atac, la una stabilă, după operaţia de la New Hanover Regional Medical Center din Wilmington, a declarat Martha Harlan, un purtător de cuvânt al spitalului, citat de ANTENA 3.

"Brațul stâng al fetei a fost amputat de sub cot și a suferit leziuni tisulare mai mici la picior, în timp ce brațul stâng al băiatului a fost amputat de sub umăr.
"Fata a fost mușcată de un rechin în timp ce se afla în vizită la familia sa pe insula Brunswick County", a declarat Chris Anselmo, şeful pentru situaţii de urgenţă din Oak Island.

Al doilea incident a fost raportat la 5:51, la numai aproximativ 2 mile departare.


Foto - Youtube

Managerul insulei Oak Island Town, Tim Holloman a spus că vizitatorii au fost încurajați să stea departe de apă. Departamentul Brunswick County va patrulara pe coastă cu elicopterul pentru a putea interveni şi preveni orice activitate periculoasă, a spus el.

"Oak Island este încă un loc sigur", a spus Holloman. "Acest lucru este foarte neobișnuit."

Şi Chris Anselmo este de acord: "Am fost aici 16 ani", a spus el. "Este pentru prima dată când ceva major s-a întâmplat."



×
Subiecte în articol: rechini atac sua