x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Air Force 2 a lovit un stol de păsări! Avionul care îl transporta pe vicepreşedintele Joe Biden a fost avariat

Air Force 2 a lovit un stol de păsări! Avionul care îl transporta pe vicepreşedintele Joe Biden a fost avariat

21 Apr 2012   •   05:55
Air Force 2 a lovit un stol de păsări! Avionul care îl transporta pe vicepreşedintele Joe Biden a fost avariat

Avionul care il transporta pe vicepresedinteleStatelor Unite, Joe Biden, a fost avariat la aterizare in California, vineri seara, dupa ce a lovit un stol de pasari, conform unui anunt al Casei Albe, relateaza AFP.

"Air Force 2 a lovit un stol de pasari ieri seara atunci cand ateriza in Santa Barbara, California. Vicepresedintele a parasit Saint Barbara, conform programului, la bordul unui alt avion al armatei aeriene", a declarat un responsabilul al cabinetului lui Biden, pastrandu-si anonimatul.

In timpul deplasarilor oficiale, Biden foloseste in mod frecvent un C-32, un model Boeing 757 modificat. El s-a aflat in California joi si vineri pentru a participa la cateva evenimente de strangere de fonduri pentru alegerile prezidentiale din 6 noiembrie.

Pe 10 august 2010, avionul lui Biden a rasturnat intr-un aeroport din New York un mic aparat de zbor de agrement aflat la sol cu suflul reactoarelor sale, provocand distrugeri, insa nu s-au inregistrat raniti.

×
Subiecte în articol: păsări avariate Joe Biden air force 2