x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Al-Qaida: SUA pregătesc un "holocaust" împotriva americanilor musulmani

Al-Qaida: SUA pregătesc un "holocaust" împotriva americanilor musulmani

12 Sep 2012   •   09:15
Al-Qaida: SUA pregătesc un "holocaust" împotriva americanilor musulmani

In ziua comemorarii atentatelor de la 11 septembrie, organizatia terorista Al-Qaida a difuzat o inregistrare video in care acuza Statele Unite ca pregatesc un "holocaust" impotriva americanilor musulmani, informeaza centrele de supraveghere a site-urilor islamiste, citate de AFP.

Adam Gadahn, purtatorul de cuvant al liderului Al-Qaida, respinge afirmatiile presedintelui Barack Obama potrivit carora Statele Unite nu sunt in razboi impotriva islamului. "America este univoca in opozitia sa fata de islam in calitate de sistem politic", a declarat Gadahn.

In ceea ce priveste avioanele americane fara pilot folosite pentru eliminarea oficialilor Al-Qaida, Adam Gadahn declara: "Astazi, americani musulmani sunt ucisi in Yemen, maine vor fi ucisi la New York si Los Angeles. Pregatiti-va pentru holocaust", avertizeaza purtatorul de cuvant al lui Ayman Al-Zawahiri.

Intr-o alta inregistrare video difuzata luni, Ayman Al-Zawahiri a confirmat moartea ajunctului sau, Abu Yahya al-Libi, in bombardamentul realizat de un avion fara pilot la 4 iunie, in regiunea pakistaneza Waziristanul de Nord, de la frontiera afgana.


×