x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alec Baldwin este "1.000%" sigur că l-ar învinge pe Trump dacă ar candida la prezidenţialele din 2020

Alec Baldwin este "1.000%" sigur că l-ar învinge pe Trump dacă ar candida la prezidenţialele din 2020

13 Iun 2018   •   21:30
Alec Baldwin este "1.000%" sigur că l-ar învinge pe Trump dacă ar candida la prezidenţialele din 2020

Actorul Alec Baldwin este "1.000%" sigur că l-ar învinge pe Donald Trump dacă ar candida la funcţia de preşedinte al SUA în 2020, scrie Press Association miercuri. 

Actorul, care s-a făcut remarcat în ultimul an pentru interpretarea parodică a preşedintelui în emisiunea Saturday Night Live, şi-a manifestat convingerea că va avea câştig de cauză în faţa magnatului miliardar într-o cursă prezidenţială. 

Vorbind în emisiunea radio a lui Howard Stern, starul de 60 de ani a insistat că va ieşi pe primul loc într-o cursă pentru Casa Albă. 

"Dacă aş candida, aş câştiga. Cu siguranţă voi câştiga. Sunt 1.000% sigur", a declarat el, adăugând că ar avea "cea mai amuzantă, interesantă şi nebună campanie" la prezidenţiale. 

Recent, Baldwin a devenit pentru a cincea oară tată după ce soţia sa, Hilaria, a dat naştere unui băieţel, Romeo Alejandro David Baldwin. 

De altfel, familia sa este, potrivit actorului, unul dintre motivele pentru care nu ar intra în cursă, vedeta mărturisind că i-ar fi dor de verile petrecute alături băieţii săi dacă ar ajunge preşedinte. 

Baldwin nu este primul actor critic la adresa preşedintelui Trump. Duminică, un alt star de la Hollywood, colegul său Robert De Niro, a fost ovaţionat în picioare la gala premiilor Tony pentru ca a strigat "F *** Trump!" pe scenă. 

În replică, marţi, Trump a scris pe Twitter că Robert De Niro "are un coeficient de inteligenţă (IQ) foarte scăzut" şi "nu îşi dă seama" că economia americană este la apogeu.AGERPRES

×