x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ALEGERI ÎN SUA: Trump afirmă că victoria sa va marca sfârşitul 'sistemului corupt de la Washington'

ALEGERI ÎN SUA: Trump afirmă că victoria sa va marca sfârşitul 'sistemului corupt de la Washington'

07 Noi 2016   •   21:55
ALEGERI ÎN SUA: Trump afirmă că victoria sa va marca sfârşitul 'sistemului corupt de la Washington'

Donald Trump a declarat luni, în ajunul scrutinului prezidenţial, că victoria sa va marca sfârşitul 'sistemului corupt de la Washington', relatează AFP.

'Contractul meu cu alegătorul american începe cu un plan pentru a pune capăt corupţiei din guvern şi pentru a smulge ţara noastră - şi repede - din mâinile acestor grupuri de presiune pe care le cunosc atât de bine', a afirmat Trump, în timpul unui miting electoral la Sarasota, în Florida, precizând că adversarul său Hillary Clinton 'a fost protejată de un sistem total părtinitor'.

'Vreau ca întreg sistemul de la Washington să audă cuvintele pe care le vom rosti cu toţii atunci când vom câştiga mâine: vom curăţa mlaştina' (politică), a afirmat el în faţa susţinătorilor săi.

Duminică seara, candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat pe directorul FBI, James Comey, că nu a făcut-o răspunzătoare de nicio ilegalitate pe contracandidata sa democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, după descoperirea a noi mesaje electronice.

Luând cuvântul la un miting de campanie la Sterling Heights în statul Michigan, Trump a susţinut că 'un sistem corupt' o protejează pe candidata democrată.

'Nu puteţi analiza 650.000 de noi email-uri în 8 zile, asta nu o puteţi face, oameni buni', a spus el. 'Hillary Clinton este vinovată. Ea ştie, FBI ştie, oamenii ştiu şi acum revine poporului american să facă dreptate la votul din 8 noiembrie', a adăugat Trump duminică seara.

Sursa: AGERPRES

×