x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE - ALERTĂ - O furgonetă a intrat în pietonii de pe un trotuar din Toronto. Zece morți și mai mulți răniți

UPDATE - ALERTĂ - O furgonetă a intrat în pietonii de pe un trotuar din Toronto. Zece morți și mai mulți răniți

23 Apr 2018   •   21:13
UPDATE - ALERTĂ - O furgonetă a intrat în pietonii de pe un trotuar din Toronto. Zece morți și mai mulți răniți

UPDATE 3: O camionetă a trecut de pe carosabil pe trotuar, între pietoni, luni, la Toronto; incidentul s-a soldat cu nouă morţi şi 16 răniţi, potrivit primului bilanţ anunţat de poliţia canadiană, dar unul dintre răniţi a decedat ulterior, transmite Reuters.

Şoferul a fost reţinut şi identificat, a declarat presei şefului poliţiei din metropolă, Mark Saunders. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani, pe nume Alek Minassian, care nu s-a mai aflat în atenţia poliţiei. Forţele de ordine nu pot preciza încă dacă el a acţionat cu intenţie şi care ar putea fi mobilul său în acest caz.

Traseul prin mulţime al vehiculului - o camionetă de culoare albă - a avut o lungime de peste un kilometru şi jumătate.

UPDATE 2:  Doi morţi, mai mulţi răniţi grav după ce o camionetă a intrat între pietoni la Toronto

UPDATE 1: Șoferul furgonetei a fost prins de polițiști.

O camionetă a intrat între pietoni luni, la Toronto, şi a rănit cel puţin opt-zece persoane, a anunţat poliţia canadiană, într-un mesaj în reţeaua Twitter preluat de agenţiile de presă internaţionale. 

Coliziunea a avut loc la ora locală 13.27 (17.27 GMT, 20.27 ora României), menţionează poliţia, fără a preciza dacă este vorba de un accident sau de un act intenţionat. 

Știrea inițială: O furgonetă a intrat în pietonii care se aflau pe un trotuar din centrul Toronto rănind în jur de 10 persoane.

După acest incident, șoferul a fugit, iar poliția a plecat în căutarea celui care a provocat acest atac, relatează ctvnews.ca/

 

×
Subiecte în articol: toronto