x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Amy Winehouse, portret pe doze de droguri

Amy Winehouse, portret pe doze de droguri

de Carmen Dragomir    |    10 Aug 2011   •   21:00
Amy Winehouse, portret pe doze de droguri

Traficantii de droguri din Rio de Janeiro au gasit o metoda ingenioasa de a-si creste vanzarile. O grupare bra­ziliana de traficanti a atasat foto­gra­fia cantaretei Amy Winehouse pe do­zele de cocaina. Artista, care a mu­rit pe 23 iulie in resedinta ei din Londra, la varsta de 27 de ani, s-a lup­tat vreme indelungata cu de­pen­den­ta sa de droguri si alcool, pro­bleme care i-au umbrit talentele artistice.

Drogurile traficantilor brazilieni au fost vandute cu sume cuprinse intre 10 si 25 de reali (4,50 si 11 franci). Un oficial al Politiei locale care a coordonat operatiunea a declarat ca acestia "au vrut sa profite pentru a-si vinde cocaina, avand in vedere informatiile din presa despre faptul ca a fost dependenta de droguri".

Dependenta de heroina si cocaina a cantaretei Amy Winehouse a fost pusa pe seama problemelor pe care aceasta le-a avut cu fostul sau sot, Blake Fielder-Civil. Ca sa mai scoata si el un ban de pe urma fostei sotii, acesta vrea sa scrie acum o carte despre diverse aspecte din mariajul sau cu Amy si sa ofere cititorilor sansa de a afla cum era artista britanica in afara scenei, in viata de zi cu zi. Fielder-Civil ispaseste in prezent o pedeapsa de 32 de luni de inchisoare, pentru furt si posesie ilegala de arme de foc. Cei doi s-au casatorit la Miami in 2007, iar mariajul lor s-a incheiat printr-un divort pronuntat in 2009. Mai multe piese de pe premiatul album "Back to Black" lansat de Amy Wine­house au fost inspirate de prima lor despartire si de povestea lor de dragoste.

Potrivit tabloidului The Sun, Blake planuieste sa scrie o carte despre perioada in care Amy a devenit celebra. Atunci cand erau impreuna, el a filmat-o de multe ori, insa casetele video insumeaza multe ore, iar multe dintre acele inregistrari nu au fost niciodata facute publice. Blake vrea sa revada mai intai unele dintre inregistrarile video in care apare fosta lui sotie, filmate chiar de el, pentru a se inspira in scrierea acestei carti, de care nu se va apuca insa fara a i se oferi o suma importanta de bani.

×
Subiecte în articol: droguri amy winehouse