x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Angajari la Clubul Studentilor Romani

Angajari la Clubul Studentilor Romani

de Anca Alexe    |    18 Iun 2005   •   00:00
Angajari la Clubul Studentilor Romani

Clubul Studentilor Romani de la Universitatea din Toronto a scos la concurs cateva posturi pentru comitetul executiv al clubului, ca urmare a modificarilor facute in luna mai a acestui an, informeaza pagina oficiala de web a clubului, citata de Agentia Romanian Global News. Locurile vacante in cadrul organizatiei studentesti nonprofit sunt director cultural, director artistic si asistent executiv.

Cei care sunt interesati de postul de director cultural vor avea urmatoarele atributii. Acestia trebuie sa scrie sau sa gaseasca saptamanal stiri din Romania, in general cu inclinare culturala si economica, sa scrie sau sa gaseasca cate o mica istorie ori descriere despre sarbatorile si date importante romanesti, sa propuna evenimente culturale legate de facultate si sa obtina si sa organizeze informatia din proiectul crearii unui site despre istoria si geografia Romaniei.

Postul de director artistic presupune conceperea materialului vizual pentru evenimente si club, inclusiv programul pentru concerte, flyere pentru majoritatea evenimentelor, ajutat cu grafice pe website, ajutat cu proiectele culturale si organizarea decoratiilor si scenografiei la evenimente. Totodata, acesta trebuie sa fie capabil sa genereze un proiect multimedia, de la elaborarea de brief creativ si pana la realizarea finala.

CONTACTE. In ceea ce priveste asistentul executiv, acesta, in principiu, va trebui sa vina cu noi idei si propuneri pentru organizarea evenimentelor. Persoanele care doresc sa trimita aplicatii pentru cele trei posturi trebuie sa trimita un CV la adresa de e-mail secretar@romanianstudentsclub.com si, totodata, sa scrie o scurta prezentare a lor.

O conditie importanta a inscrierii la selectie o reprezinta faptul ca aplicantii trebuie sa fie studenti la Universitatea din Toronto, campusul St. George, ca urmare a regulilor delegate prin scoala.

LINK-URI UTILE
×
Subiecte în articol: diaspora