x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Antonescu: Scenele "suprarealiste" în care Băsescu "fugea" cu hârtii după omologii săi, jenante

Antonescu: Scenele "suprarealiste" în care Băsescu "fugea" cu hârtii după omologii săi, jenante

15 Dec 2012   •   22:34
Antonescu: Scenele "suprarealiste" în care Băsescu "fugea" cu hârtii după omologii săi, jenante

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la emisiunea Q&A, difuzată în fiecare sâmbătă la Antena 3, că scenele "suprarealiste" în care Traian Băsescu "fugea" cu nişte hârtii în mână, trăgându-i de mânecă pe omologii săi, la Bruxelles, sunt "jenante" pentru România.

"Ce s-a întâmplat la Bruxelles, scenele suprarealiste în care preşedintele României fugea cu nişte hârtii trăgându-i de mânecă nu doar pe preşedintele PE, preşedintele CE, alţi şefi de stat, omologi ai săi, sunt jenante pentru România", a spus Antonescu, sâmbătă seară, la Antena 3.

Acesta a arătat că nu ştie ce conţin documentele pe care le-a înmânat Traian Băsescu la Bruxelles. "Nu am habar, am răspuns la Teleorman într-o doară că am idee, nu ştiu ce ar putea scrie acolo, nu văd ce putea scrie ca să fii în situaţia jenantă să tragi de mânecă omologi europeni să le arăţi nişte hârtii", a spus liderul PNL.

×
Subiecte în articol: antonescu basescu bruxelles basescu hartii