x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anunţ "dezgustător" şi "bolnav" pe Facebook: Un bărbat, dat în judecată pentru că a încercat să vândă dinţii şi maxilarul unui caşalot (VIDEO)

Anunţ "dezgustător" şi "bolnav" pe Facebook: Un bărbat, dat în judecată pentru că a încercat să vândă dinţii şi maxilarul unui caşalot (VIDEO)

03 Ian 2012   •   08:54
Anunţ "dezgustător" şi "bolnav" pe Facebook: Un bărbat, dat în judecată pentru că a încercat să vândă dinţii şi maxilarul unui caşalot (VIDEO)

Un barbat care a incercat sa vanda pe Facebook dintii si maxilarul unui casalot va fi dat in judecata de autoritatile britanice, informeaza Daily Mail.

Casalotul care are o lungime de peste 12 metri a fost gasit mort in Ajunul Craciunului pe o plaja din Norfolk. Duminica, un barbat a creat o pagina pe Facebook pentru a vinde dintii cu 5 lire fiecare si maxilarul casalotului cu 45 de lire.

Barbatul este cercetat acum de politie deoarece vanzarea oricarei parti a corpului unui casalot este ilegala, acesta fiind o specie pe cale de disparitie.

Reactiile au aparut pe Facebook, mai multi utilizatori spunand despre vanzarea dintilor casalotului ca este "dezgustatoare" sau "un gest bolnav".

Casalotul a devenit o atractie morbida pentru turistii de pe plaja din Norfolk, dar si pentru localnici. Se pare ca animalul ar fi murit cu ceva timp in urma, in prezent aflandu-se in descompunere. In urmatoarele zile, casalotul va fi ridicat de pe plaja. (L.I.)

×
Subiecte în articol: animal facebook specie casalot