x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anunţul care a IMPRESIONAT mii de oameni: Ce a scris o fetiţă bolnavă de CANCER pe geamul spitalului (GALERIE FOTO)

Anunţul care a IMPRESIONAT mii de oameni: Ce a scris o fetiţă bolnavă de CANCER pe geamul spitalului (GALERIE FOTO)

15 Iul 2013   •   09:44
Anunţul care a IMPRESIONAT mii de oameni: Ce a scris o fetiţă bolnavă de CANCER pe geamul spitalului (GALERIE FOTO)

O fetiţă de 2 ani, internată într-un spital din Los Angeles, a impresionat mii de oameni după ce a făcut un anunţ inedit. Sătulă probabil de mâncarea din spital, micuţa, bolnavă de cancer, a găsit o metodă ingenioasă de a primi mâncarea favorită: a scris mare pe geamul camerei de spital: "Adu pizza în camera 4112".

Iar metoda nu a întârziat să dea rezultate. După ce un utilizator Reddit a fotografiat fereastra cu pricina şi a postat imaginea pe site, fetiţa a început să primească la spital zeci de cutii de pizza.

"Hazel a fost trezită dis-de-dimineaţă de mirosul de pizza. A fost extrem de încântată. Mai mulţi copii internaţi au venit în cameră, am pus muzică şi am dat o mică petrecere. A fost minunat", a scrsi mama lui Hazel pe Facebook.

"Mulţumim pentru sprijin Am primit peste 40 de cutii de pizza şi încă mai vin. Etajul 4 al spitalului este plin de pizza. Suntem recunoscători", a mai scris femeia.

×