x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Apropiaţii lui Strauss-Kahn au propus o sumă cu şapte cifre familiei cameristei, pentru retragerea plângerii.

Apropiaţii lui Strauss-Kahn au propus o sumă cu şapte cifre familiei cameristei, pentru retragerea plângerii.

de Marina Constantinoiu    |    24 Mai 2011   •   13:03

Tabloidul american New York Post sustine, marti, ca apropiati ai fostului sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, ar fi contactat membri ai familiei lui Nafissatou Diallo, camerista care il acuza pe DSK de agresiune sexuala, bani, in schimbul retragerii plangerii.

"Au vorbit deja cu familia femeii. Pana la urma sigur se va aranja', precizeaza , pentru cotidianul american, o femeie de afaceri franceza, apropiata de-a fostului director FMI. "O sa scape de povestea asta si se va intoarce in Franta. Nu va face inchisoare. Camerista va obtine multi bani', a spus aceasta, vorbind despre o suma cu sapte cifre.

Tot New York Post sustinea, luni, ca Strauss-Kahn ar fi incercat sa convinga doua angajate ale hotelului Sofitel in care locuia, la New York, sa-l insoteasca in camera, cu cateva ore inainte sa se produca presupusul atac sexual asupra cameristei Nafissatou Diallo.

Potrivit unor surse din NYPD citate de New York Post, vineri seara, politicianul francez ar fi
incercat mai intai sa atraga in camera sa o receptionera VIP, care i-a prezentat apartamentul de la hotel. Ajunsi in camera, DSK ar fi invitat-o la un pahar de sampanie, dupa ce isi va termina tura. Femeia a respins invitatia, despre care a spus ca a fost "nepotrivita'. A doua zi, DSK ar fi incercat sa atraga in camera o receptionera, descrisa ca fiind "atragatoare'. Si pe ea a invitat-o in camera sa, unde spunea ca are o sticla de Dom Perignon, dar si a doua femeie a respins invitatia.

Sursele NYPD au precizat ca DSK n-a cerut sex in mod explicit, insa ambele angajate ale hotelului au spus ca avansurile lui au fost nepotrivite.

×