x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arheologii indieni cer ajutorul cercetătorilor NASA! Descoperire MISTERIOASĂ într-o peşteră din India (VIDEO)

Arheologii indieni cer ajutorul cercetătorilor NASA! Descoperire MISTERIOASĂ într-o peşteră din India (VIDEO)

24 Mar 2015   •   10:58
Arheologii indieni cer ajutorul cercetătorilor NASA! Descoperire MISTERIOASĂ într-o peşteră din India (VIDEO)

Departamentul de arheologie şi cultură al statului Chhattisgarh, India, a cerut ajutorul cercetătorilor NASA pentru a studia picturile rupestre, vechi de peste 10.000 de ani, descoperite în regiunea Charama, districtul Kanker, relatează Times of India.

Scroll pentru video

Potrivit arheologului JR Bhagat, aceste picturi, care înfăţişează OZN-uri şi extratereştri, sunt asemenea celor care apar în filmele de la Hollywood sau Bollywood.

"Această descoperire demonstrează faptul că oamenii preistorici se poate să fi văzut sau imaginat creaturi de pe alte planete. Sunt necesare cercetări mult mai aprofundate pentru a găsi mai multe răspunsuri. Departamentul de arheologie din Chhattisgarh nu are un expert care să facă lumină în acest caz", a declarat JR Bhagat.

"Picturile sunt făcute în culori naturale. Ciudatele creaturi sunt reprezentate ţinând în mâini obiecte ce par a fi arme. Le lipsesc nasul şi gura şi, în câteva desene, apar îmbrăcaţi în costumaţii ce seamănă cu cele ale astronauţilor", a mai spus omul de ştiinţă.

Alte articole interesante:
CATASTROFA din Alpi. Descoperire "IMPORTANTĂ" în casa copilotului Andreas Lubitz. Poliţia: "Sperăm să explice ce s-a întâmplat" (VIDEO)
ULTIMELE zece minute ale zborului Germanwings. Experții au RECONSTITUIT prăbușirea avionului Airbus 320 (VIDEO)
Cercetătorii din Bârlad BULVERSEAZĂ lumea ştiinţifică. E CEA MAI MARE DESCOPERIRE ASTRONOMICĂ făcută până acum în România!
EXPERIMENT ŞTIINŢIFIC. Ce se întâmplă când lava întâlneşte gheaţa. Rezultatul i-a ULUIT pe cercetători (VIDEO)

 

×