x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ariana Grande, "primul concert" în Raqqa

Ariana Grande, "primul concert" în Raqqa

23 Oct 2017   •   17:43
Ariana Grande, "primul concert" în Raqqa

Actorul britanic de la Hollywood, Michael Enright, care a călătorit în Siria ca voluntar în lupta împotriva ISIS, a fost filmat cum a pus pe telefon o melodie a Arianei Grande, artista care susţinea un concert în Manchester, în timpul căruia a fost comis un atentat terorist revendicat de ISIS, unde au murit 23 de oameni şi au fost răniţi peste 200, pe 22 mai, scrie The Independent. Actorul a făcut acest gest ca răzbunare pentru atrocităţile comise de terorişti în oraşul sirian Raqqa.

Filmarea cu actorul britanic a fost făcută în piaţa Naim, locul unde ISIS a executat mai mulţi oameni. “Sunt din Manchester şi ei au venit în oraşul meu – au venit în oraşul meu – şi au încercat să-i închidă gura Arianei Grande, de aceea ea trebuie să fie prima care cântă”, a spus acesta.

“Nu i-au închis gura Arianei Grande şi nu au închis gura Manchesterului. Cânta melodia Bang Bang şi ştim ce s-a întâmplat. Am venit şi am făcut ‘bang bang’ şi aţi plecat, aţi fugit. Lumina a venit din nou aici, libertatea se întoarce şi acum şi cântatul. Ariana, este primul tău concert aici”, a mai spus Michael Enright.

Actorul Michael Enright a jucat în filme, precum: Piraţii din Caraibe, alături de Johnny Depp, sau în Old Dogs, alături de Robin Williams şi John Travolta.

Armata siriană a reuşit să elibereze oraşul Raqqa de sub ocupaţia ISIS. Oraşul a fost capitala “califatului” şi s-a aflat sub conducerea Statului Islamic timp de trei ani şi jumătate. Statul Islamic a pierdut controlul la aproape 90% din teritoriul ocupat în 2014.

×
Subiecte în articol: Ariana Grande Raqqa isis naim michael enright