x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arma folosită în atentatul eşuat de la Casa Albă a fost fabricată în România. Tânărul arestat, despre Obama: Este "Anticristul" şi "trebuie ucis"!

Arma folosită în atentatul eşuat de la Casa Albă a fost fabricată în România. Tânărul arestat, despre Obama: Este "Anticristul" şi "trebuie ucis"!

18 Noi 2011   •   07:51
Arma folosită în atentatul eşuat de la Casa Albă a fost fabricată în România. Tânărul arestat, despre Obama: Este "Anticristul" şi "trebuie ucis"!

Biroul Federal de Investigatii (FBI) a anuntat ca arma folosita de tanarul banuit ca ar fi incercat un atac asupra lui Barak Obama este semiautomata si a fost fabricata in Romania, informeaza CBS News.

In masina lui Oscar Ramiro Ortega-Hernandez politistii au gasit o arma semiautomata fabricata de Cugir SA si echipata cu luneta cu vizare telescopica, precum si noua cartuse folosite.

Politia a gasit in masina suspectului o serie de arme albe, printre care si o bata de baseball din aluminiu precum si chitantele primite la achizitionarea acestora de la un magazin din Fairfax, Virginia, cu doar patru ore inainte de ora incidentului.

Oscar Ramiro Ortega-Hernandez a fost arestat miercuri, fiind principalul suspect intr-un posibil atentat produs pe 11 noiembrie asupra presedintelui american.

Autoritatile federale afirma ca barbatul i-ar fi spus unui prieten ca presedintele Obama este "Anticristul" si ca "trebuie ucis". El era "convins ca autoritatile federale conspira impotriva lui" si devenise "tot mai agitat" inainte de a disparea din Idaho, luna trecuta.

Ortega-Hernandez are probleme juridice in Idaho, Texas si Utah, inclusiv acuzatii privind infractiuni legate de droguri, rezistenta la arest si atac asupra unui ofiter de politie, au declarat oficialii. El ar avea pe corp multe tatuaje, inclusiv unul continand cuvantul Israel pe ceafa si imagini cu matanii si maini impreunate pentru rugaciune pe piept.

×