x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arme pentru Brad Pitt, confiscate de o echipă SWAT la Budapesta

Arme pentru Brad Pitt, confiscate de o echipă SWAT la Budapesta

11 Oct 2011   •   07:38
Arme pentru Brad Pitt, confiscate de o echipă SWAT la Budapesta

Potrivit people.com, politia a descins, ieri, pe platourile de filmare ale peliculei "World War Z", al carui protagonist este Brad Pitt, si a confiscat 85 de arme, inclusiv pusti de asalt AK-47 si pusti cu luneta. Desi fusesera declarate nefunctionale in actele de transport, armele erau in stare perfecta de functionare.

"Cele 85 de arme au fost confiscate dintr-un depozit, pentru ca nu erau complet nefunctionale, asa cum trebuia sa fie", au precizat autoritatile maghiare.

Reprezentantii politiei au spus ca tot arsenalul, un adevarat "butoi cu pulbere", ar fi putut provoca un accident mortal. "Lucram cu autoritatile pentru a rezolva aceasta problema", a spus si un reprezentant al productiei "World War Z".

Compania lui Brad Pitt, Plan B Entertainment, este cea care produce "World War Z", un thriller SF despre o invazie de zombies, regizat de Marc Forster. Filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea. Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.

×