x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac armat la Munchen: Gara centrală este evacuată; transportul de suprafaţă, suspendat

Atac armat la Munchen: Gara centrală este evacuată; transportul de suprafaţă, suspendat

22 Iul 2016   •   21:24
Atac armat la Munchen: Gara centrală este evacuată; transportul de suprafaţă, suspendat

Operatorul feroviar german Deutsche Bahn a anunţat evacuarea principalei gări din Munchen pentru o operaţiune a poliţiei după atacul armat de la complexul comercial de lângă Stadionul Olimpic din Munchen soldat cu mai mulţi morţi şi răniţi şi în care, potrivit poliţiei, au fost implicaţi trei atacatori, relatează DPA.

"Circulaţia trenurilor a fost complet oprită", a informat Deutsche Bahn. Trenurile din toate direcţiile spre capitala Bavariei au fost oprite înainte de a putea intra în oraş.

Operatorul public de transport MVG a anunţat că tot transportul subteran, dar şi cel cu tramvaie şi autobuze a fost suspendat, la ordinul poliţiei.

În acelaşi timp, departamentul de pompieri a anunţat că din informaţiile pe care le deţine nu s-au tras focuri de armă pe strada Stachus din centrul Munchenului, unde DPA relata anterior că populaţia s-a adunat şi că s-au produs scene de panică.

De asemenea, poliţia din Munchen susţine că suspectează că atacul de la centrul comercial din Munchen a fost unul terorist, iar autorităţile au decretat "stare specială", cerându-le oamenilor să rămână în propriile locuinţe.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: munchen gara centrala atac armat mall