x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE Atac armat la New York: Patru persoane ucise și mai multe rănite

UPDATE Atac armat la New York: Patru persoane ucise și mai multe rănite

12 Oct 2019   •   18:20
UPDATE Atac armat la New York: Patru persoane ucise și mai multe rănite

Cel puţin patru persoane au fost ucise şi trei rănite într-un atac armat care a avut loc sâmbătă dimineaţă la New York, într-o sală din Brooklyn, unde erau organizate pariuri ilegale, a informat poliţia din metropola americană.
Niciun suspect nu a fost reţinut încă, dar poliţia pare să excludă ipoteza unei reglări de conturi între bande. "Este prea devreme pentru a şti dacă este vorba despre o dispută, despre o altercaţie din cauza unui pariu sau de un jaf", a declarat Dermot F. Shea, un responsabil al poliţiei new-yorkeze.

Patru oameni au murit şi alte trei persoane rănite, doi bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la spital, dar viaţa lor nu este în pericol, după cum au precizat autoritățile. Victimele au între 32 şi 49 de ani. Două arme de foc au fost găsite la faţa locului, potrivit primelor elemente ale anchetei. Cel puţin 15 focuri de armă au fost trase, menţionează New York Police Department (NYPD).

În septembrie 2019, oraşul New York s-a confruntat cu 67 de incidente cu arme de foc, arată statisticile poliţiei new-yorkeze, publicate în urmă cu câteva zile.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: atac armat