x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ATAC ARMAT la un supermarket din SUA: Trei persoane au murit, inclusiv atacatorul (VIDEO)

ATAC ARMAT la un supermarket din SUA: Trei persoane au murit, inclusiv atacatorul (VIDEO)

16 Ian 2014   •   11:00
ATAC ARMAT la un supermarket din SUA: Trei persoane au murit, inclusiv atacatorul (VIDEO)

Trei persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise în urma unui atac armat comis în noaptea de miercuri spre joi, într-un magazin alimentar în statul Indiana. Potrivit postului american ABC News, atacul a avut loc în interiorul Martin's Super Market, la Elkhart. Atacatorul a fost ucis.

Una dintre victime este o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani, o angajată a magazinului, iar cealaltă victimă este o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani.

Suspectul, în vârstă de 20 de ani, a pătruns în magazin înarmat cu o puşcă semiautomată şi un cuţit, a declarat sergentul Trent Smith într-o conferinţă de presă, potrivit Mediafax. Smith a afirmat că atacatorul a îndreptat arma şi împotriva unei a treia persoane, posibil un angajat al magazinului, în momentul intervenţiei poliţiei. El Atacatorul a fost ucis de către poliţia din Elkhart.

Poliţia nu este sigură dacă atacul a fost comis la întâmplare sau viza pe cineva anume şi nu a făcut publice identităţile victimelor şi suspectului. Forţele de ordine speră că înregistrările camerelor de supraveghere vor ajuta la o mai bună înţelegere a ceea ce s-a întâmplat.

"Mulţumim comunităţii pentru gândurile bune şi rugăciuni. Vom comenta mai mult atunci când o vom putea face cu responsabilitate şi în mod adecvat", afirmă magazinul într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.



×