x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Atac terorist în Australia. Un bărbat a murit

VIDEO. Atac terorist în Australia. Un bărbat a murit

09 Noi 2018   •   13:56
VIDEO. Atac terorist în Australia. Un bărbat a murit
Sursa foto: Captură ecran

O persoană a fost înjunghiată mortal într-un atac „terorist” pe o stradă din Melbourne, Australia, vineri. Alte două persoane au fost rănite.

Atacatorul a fost împușcat de polițiștii veniți la fața locului și a murit la spital. Poliția a catalogat incidentul ca fiind un atac terorist
Martorii spun că au auzit o explozie puternică, iar apoi au văzut o mașină în flăcări pe Bourke Street, în jurul orei locale 16:20. Comisarul șef, Grahan Ashton, a spus că atacatorul era cunoscut poliției și agențiilor federale de informații, scrie The Guardian
Bărbatul a intrat în atenția poliției pentru trafic de droguri, furt, agresivitate în trafic. Acesta a venit în Autralia în 1990 din Somalia. 
Poliția a declarat că, în prezent, nu mai există nicio amenințare și că nu va oferi alte detalii despre motivele și identitatea atacatorului. Imaginile care au circulat pe site-urile de socializare surprind un bărbat care se îndreaptă spre polițiști, într-o încercare de a-i înjunghia, imediat după ce mașina a explodat. 

×