x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atentate în Brazilia. 19 morţi şi şapte răniţi, după mai multe atacuri la Sao Paulo

Atentate în Brazilia. 19 morţi şi şapte răniţi, după mai multe atacuri la Sao Paulo

14 Aug 2015   •   20:50
 Atentate în Brazilia. 19 morţi şi şapte răniţi, după mai multe atacuri la Sao Paulo
Sursa foto: riotimesonline.com

Cel puţin 19 persoane au fost ucise şi şapte rănite într-o serie de atacuri comise în apropiere de metropola braziliană Sao Paulo, a anunţat în cursul unei conferinţe de presă un responsabil în domeniul securităţii în zonă, Alexandre de Moraes, relatează AFP.

Aceste cifre sunt încă provizorii, a adăugat el. Anterior, în cursul zilei, presa braziliană a semnalat că 23 de persoane au fost ucise în două oraşe, în apropiere de Sao Paulo (sud-est) în decurs de două ore şi jumătate.

Atacurile au început într-un bar din Osasco şi au continuat în cartierul vecin Barueri, potrivit site-ului G1 de Globo. Atacurile ar fi fost comise în două ore şi jumătate în 10 locuri diferite din Osasco. Alte două atacuri ar fi avut loc la Barueri, la aceeaşi oră.

Secretariatul pentru securitate a indicat la rândul său că aceste atacuri sunt 'neobişnuite' şi nu a putut preciza dacă au fost coordonate. Canalul Globo News a transmis imagini de pe camere în care apare un grup purtând cagule şi înarmat, care a intrat într-un bar şi i-a obligat pe clienţi să ridice mâinile înainte de a-i împuşca de aproape.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: brazilia sao paolo atentate atacuri