x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MAE recomandă cetăţenilor români care călătoresc la Istanbul să evite zona centrală a oraşului

MAE recomandă cetăţenilor români care călătoresc la Istanbul să evite zona centrală a oraşului

04 Iun 2013   •   09:02
MAE recomandă cetăţenilor români care călătoresc la Istanbul să evite zona centrală a oraşului
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români că în Turcia continuă protestele, la Istanbul, precum şi în alte mari oraşe din Turcia (Adana, Ankara, Eskisehir, Izmir, Malatya şi Samsun).

Pe acest fond, Ministerul Afacerilor Externe menţine recomandarea formulată anterior prin care atenţionează cetăţenii români care călătoresc la Istanbul să evite deplasarea în  zona centrală a oraşului Istanbul (Taksim, Beşiktaş, Istiklal, Harbye, zona Palatului Dolmabahce). De asemenea, cetăţenilor români care se află sau călătoresc în Turcia li se recomandă să respecte, după caz, măsurile impuse de autorităţi pe anumite intervale de timp sau zone şi să evite aglomeraţiile ori implicarea în manifestaţii de orice tip.

Atât ambasada României la Ankara, cât şi consulatele generale de la Istanbul şi Izmir continuă să monitorizeze situaţia din zonele amintite pentru a fi în măsură să ofere asistenţă consulară în cazul în care sunt solicitate de cetăţeni români.





×
Subiecte în articol: turcia istanbul