x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Aterizare forţată la Moscova! Doi morţi şi opt răniţi

Aterizare forţată la Moscova! Doi morţi şi opt răniţi

04 Dec 2010   •   15:02
Aterizare forţată la Moscova! Doi morţi şi opt răniţi
Sursa foto: /Dagestan Airlines

Potivit purtătorului de cuvânt al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, aproximativ 40 de persoane au fost rănite. "Potrivit ultimelor informaţii, două persoane au murit şi alte 40 au fost rănite după aterizarea de urgenţă", a declarat el.

Şaizeci de membri ai echipelor de salvare, brigăzi de pompieri şi psihologi au ajuns la faţa locului, a precizat acesta.

O sursă de la aeroportul Domodedovo a declarat că aproximativ 50 de persoane, inclusiv unele rănite grav, au fost spitalizate.

"Pasagerii avionului au fost trimişi în clădirea aeroportului pentru a fi examinaţi de personalul medical. Persoanele cu răni mai grave au fost spitalizate", a declarat oficialul citat.

O sursă din cadrul companiei Daghestan Airlines a declarat că o aeronavă de rezervă este pregătită să preia pasagerii din avionul avariat.

Aeronava a decolat de pe aeroportul Vnukovo din Moscova la ora locală 14.07 (13.07 ora României), cu destinaţia Mahacikala, în sudul Rusiei. Piloţii au efectuat o aterizare de urgenţă pe aeroportul Domodedovo din Moscova după ce toate cele trei motoare ale aeronavei au cedat.

Avionul Tu-154 a fost avariat după ce a ieşit de pe pistă în timpul aterizării.

antena3.ro

×