x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Au crezut că ajung direct la urgenţe, după ce au aflat ce se afla în containerul de unde au băut apă

Au crezut că ajung direct la urgenţe, după ce au aflat ce se afla în containerul de unde au băut apă

22 Feb 2013   •   09:03
Au crezut că ajung direct la urgenţe, după ce au aflat ce se afla în containerul de unde au băut apă
Clienţii unui hotel din Los Angeles au trăit o experienţă îngrozitoare după ce au aflat ce este în containerul aflat pe acoperişul clădirii.

Mai multi turişti s-au plâns la recepţie că apa are un gust şi un miros ciudat astfel că angajaţii hotelului au verificat containerul şi au descoperit ceva îngrozitor. Un cadavru descopuns al unei tinere zăcea în apă de trei săptămâni.

Autorităţile au descoperit că era vorba de o tânără de 21 de ani, Eliza Lam, care fusese dată disparută pe data de 1 februarie.

Deocamdată, anchetatorii nu ştiu cum a murit studenta şi nici cum trupul ei a ajuns pe acoperişul hotelului. Mai ales că uşa care duce acolo este mereu închisă cu un lacăt şi are alarmă.

“Apa avea un gust ciudat. Nu ne-am gândit nicio clipă că ar putea fi aşa din cauza acelui cadavru. Iniţial, noi am crezut că aşa e apa aici. Când am aflat însă adevărul, am crezut că o sa ajungem la spital. Ni s-a făcut pur şi simplu rău”, a declarat un turist britanic.

Se pare că în hotelul respectiv au fost tot felul de incidente misterioase, printre care şi crime.

Potrivit Daily Mail, ancheta în cazul tinerei moarte din container este încă în desfăşurare.

×
Subiecte în articol: container apă urgente cadavru ancheta