x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Au fost găsite rămășițele avionului care îl transporta pe Emiliano Sala

Au fost găsite rămășițele avionului care îl transporta pe Emiliano Sala

04 Feb 2019   •   08:46
Au fost găsite rămășițele avionului care îl transporta pe Emiliano Sala
Sursa foto: Instagram

Rămășițele avionului Piper PA – 46 Malibu care îl transporta pe fotbalistul Emiliano Sala au fost găsite pe fundul Canalului Mânecii, duminică, după două săptămâni de căutări. Pilotul avionului și atacantul argentinian nu au fost încă găsiți.

Specialiștii au început căutările de pe coasta Guernsey, duminică dimineață, și au localizat rămășițle avionului pe fundul Canalului doar câteva ore mai târziu.

Sala împreună cu pilotul Ibbotson au plecat din Nantes, Franța către Cardiff, pe 21 ianuarie, după ce fotbalistul argentinian a semnat cu echipa galeză din Premier League.

Căutarea oficială a fost oprită după doar patru zile, însă prietenii fotbalistului, familia și fanii au plătit o echipă privată pentru a continua căutările. Două nave au efectuat căutările subacvatice, pe o arie de 24 de mile marine.

Echipa de la Air Accident Investigation Board a trimis un submarin controlat de la distanță pentru a examina avionul găsit pe fundul Canalului Mâneci, iar duminică seara au confirmat că este vorba de avionul care îl transporta pe Sala.

Familiile ambilor bărbați au fost informate că rămășițele avionului au fost găsite.

×
Subiecte în articol: Emiliano Sala ramasite avion