x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Autorităţile din Republica Moldova nu au deocamdată acces la cei doi piloţi eliberaţi din prizonierat în Afganistan

Autorităţile din Republica Moldova nu au deocamdată acces la cei doi piloţi eliberaţi din prizonierat în Afganistan

13 Feb 2019   •   06:38
Autorităţile din Republica Moldova nu au deocamdată acces la cei doi piloţi eliberaţi din prizonierat în Afganistan

Autorităţile Republicii Moldova nu au deocamdată acces la doi piloţi, cetăţeni moldoveni eliberaţi din prizonierat în Afganistan şi transportaţi ulterior la Moscova.

Într-un comunicat de presă, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chişinău anunţă că nu se ştie clar unde se află cei doi piloţi. Cristina Păpuşoi transmite de la Radio Chişinău. 

Delegaţia Republicii Moldova, detaşată la Moscova pentru a acorda asistenţa necesară cetăţenilor moldoveni, eliberaţi din prizonierat în Afganistan nu a obţinut deocamdată de la autorităţile ruse nici accesul la ei, nici informaţia privind locul exact unde aceştea sunt plasaţi. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, singurele detalii obţinute de către reprezentanţii Chişinăului în discuţiile avute cu câţiva oficiali de la Moscova sunt că cei doi cetăţeni moldoveni nu ar fi în custodia guvernului Federaţiei Ruse, dar în cea a unei organizaţii non-guvernamentale. Delegaţia moldovenească a luat legătura cu acest ONG şi este în aşteptarea permisiunii de a ajunge la cetăţenii Republicii Moldova.

Diplomaţia de la Chişinău anunţă că au fost făcute toate pregătirile logistice pentru ca........

Citește mai departe și află care este situația celor doi piloți eliberați din Afganisthan 

Sursa foto: Rador

 

×