x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Aventura continua - Cousteau preia munca lui Irwin

Aventura continua - Cousteau preia munca lui Irwin

de Irina Cristea    |    08 Sep 2006   •   00:00
Aventura continua - Cousteau preia munca lui Irwin

O inmormantare obisnuita, ca pentru un tip obisnuit. Asa vor decurge funeraliile lui Steve Irwin, dupa cum a anuntat tatal australianului. Admiratorii "vanatorului de crocodili" isi vor putea lua ramas bun de la el in cadrul unei ceremonii publice care va avea loc peste doua saptamani.

O ceremonie privata, la care vor lua parte familia si prietenii apropiati, reprezinta planul pe care rudele "vanatorului de crocodili" Steve Irwin l-au facut pentru inmormantarea acestuia. Tatal militantului pentru conservarea mediului a spus ca funeraliile de stat propuse de autoritatile australiene nu se prea potrivesc cu ce si-ar fi dorit Steve. "Era un tip obisnuit si ar fi vrut ca lumea sa il tina minte asa", a declarat Bob Irwin pentru cotidianul The Australian. El a adaugat ca o ceremonie publica in memoria lui Steve Irwin va avea loc in urmatoarele doua saptamani.

Admiratorii lui Irwin sunt decisi sa nu astepte pana atunci pentru a-si lua ramas bun de la el. Comentatorii australieni compara emotia provocata de moartea lui cu reactia pe care lumea a avut-o la moartea Printesei Diana. Buchete de flori, jucarii de plus, lumanari si camasi stil safari cu semnaturi si mesaje de adio au fost depuse de fani in memoria vedetei de televiziune care a tras importante semnale de alarma privind conservarea mediului din Australia.

VA URMA. Pentru ca munca lui sa nu fie uitata, nepotul oceanografului francez Jacques Cousteau, Philippe, care era impreuna cu Irwin in momentul in care acesta a decedat, a promis ca va finaliza documentarul marin inceput de Steve. Un alt continuator al eforturilor lui Irwin va fi sotia sa, Teri, ajutata de tatal lui Steve. Telespectatorii o vor vedea in continuare pe Teri la televizor. Ce nu vor vedea niciodata, dupa cum au promis producatorii lui Steve, vor fi imaginile cu momentul in care Steve este intepat de pisica de mare si isi da sufletul.

×
Subiecte în articol: externe irwin steve