x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un avion a aterizat pe autostradă, "asistat" de muncitorii care astupau gropile din asfalt

Un avion a aterizat pe autostradă, "asistat" de muncitorii care astupau gropile din asfalt

05 Ian 2014   •   10:27
Un avion a aterizat pe autostradă, "asistat" de muncitorii care astupau gropile din asfalt

Un avion de mici dimensiuni cu trei oameni la bord a realizat o aterizare miraculoasă pe o autostradă din statul american New York.

Aparatul Piper, cu un singur motor, a fost "asistat" la aterizare de echipele de muncitori care astupau gropile din carosabil. Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază. 

Conform autorităţilor, avionul decolase din Connecticut pentru un zbor de agrement în jurul Statuii Libertăţii. Pe drumul de întoarcere, se pare că au apărut probleme la motor. Din fericire, echipele de muncitori care "plombau" autostrada au observat că avionul are probleme şi au reuşit să oprească traficul, pentru a-i face loc să aterizeze.

Un martor al incidentului a povestit pentru BBC: "Am văzut avionul aterizând efectiv la 3 metri de mine, pe celălalt sens. Nu-mi venea să cred ce văd. A aterizat pe burtă, nu pe trenul de aterizare". Martorul a adăugat că nu a văzut fum ieşind din avion.

Noul primar al New York-ului, Bill de Blasio, a spus că "este un pic de miracol" că nimeni nu a fost rănit serios sau nu şi-a pierdut viaţa. 

 

×
Subiecte în articol: accident aviatic