x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avion prăbuşit în Columbia. Au fost suspendate operaţiunile de salvare a victimelor, din cauza ploii abundente

Avion prăbuşit în Columbia. Au fost suspendate operaţiunile de salvare a victimelor, din cauza ploii abundente

29 Noi 2016   •   11:05
Avion prăbuşit în Columbia. Au fost suspendate operaţiunile de salvare a victimelor, din cauza ploii abundente
Sursa foto: facebook.com/TimeChapecoense

Operaţiunile de salvare la locul unde se află epava avionului prăbuşit luni seară în Columbia au fost suspendate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat marţi dimineaţă conducerea aeroportului din Medellin, transmite Reuters.


Operaţiunile de 'căutare şi salvare a avionului în care se afla echipa Chapecoense sunt suspendate ca urmare a ploii abundente din zona accidentului'', a anunţat aeroportul din Medellin pe contul său de Twitter.

Un avion cu 81 de persoane la bord - nouă membri ai echipajului şi 72 de pasageri - s-a prăbuşit luni seară în jurul orei locale 22:00 (marţi ora 03:00 GMT), în Columbia, la circa 50 de kilometri de Medellin, într-o zonă muntoasă.

Potrivit unor surse oficiale, şase persoane au supravieţuit accidentului. În avion se aflau membrii echipei de fotbal braziliene Chapecoense. Aceasta se deplasa la Medellin pentru a juca miercuri partida tur a finalei Copa Sudamericana contra echipei locale Atletico Nacional.

Sursa: AGERPRES

×