x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avocatul lui Stormy Daniels a fost arestat în urma unor acuzaţii de violenţă domestică

Avocatul lui Stormy Daniels a fost arestat în urma unor acuzaţii de violenţă domestică

15 Noi 2018   •   16:12
Avocatul lui Stormy Daniels a fost arestat în urma unor acuzaţii de violenţă domestică

Avocatul actriţei de filme pentru adulţi Stormy Daniels, Michael Avenatti, a fost arestat în urma acuzaţiilor de violenţă domestică, potrivit unui comunicat emis de poliţia din Los Angeles.

Michael Avenatti, avocatul lui Stormy Daniels în procesul împotriva lui Donald Trump, a fost arestat în urma unei confruntări pe care a avut-o cu o femeie. Acesta a negat acuzaţiile şi a fost eliberat după ce a fost plătită o cauţiune de 50.000 de dolari, notează BBC.

Avocatul a reprezentat-o pe Stormy Daniels, care susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu Donald Trump – afirmaţii pe care Trump le-a respins.

“Nu am lovit niciodată o femeie. Nu voi lovi niciodată o femeie. Am fost avocat pentru drepturile femeilor toată cariera mea şi voi continua să fiu.”, a spus Avenatti la ieşirea din secţia de poliţie.

Prima soţie a avocatului, Christine Avenatti-Carlin, a afirmat că fostul ei soţ este “un tată bun, iubitor pentru cele două fiice”. “Nu a fost niciodată abuziv cu mine sau cu oricine altcineva. Este un bărbat foarte bun.”, a mai spus aceasta.

×