x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Băiețelul bolnav de cancer, care a EMOȚIONAT o lume întreagă când tatăl lui s-a costumat în Spiderman, a MURIT în somn, în noaptea de Ajun (VIDEO)

Băiețelul bolnav de cancer, care a EMOȚIONAT o lume întreagă când tatăl lui s-a costumat în Spiderman, a MURIT în somn, în noaptea de Ajun (VIDEO)

27 Dec 2014   •   18:13
Băiețelul bolnav de cancer, care a EMOȚIONAT o lume întreagă când tatăl lui s-a costumat în Spiderman, a MURIT în somn, în noaptea de Ajun (VIDEO)

Jayden Wilson, baietelul de cinci ani bolnav de cancer, care a devenit star pe Internet dupa ce tatal lui l-a suprins de ziua lui costumandu-se in Spiderman, eroul preferat al micutului, a murit in somn, in noaptea de Ajun, scrie Daily Mail.

Baietelul s-a stins in casa sa din Basingtstoke, Hampshire, avandu-i alaturi pe sora si parintii lui.

Luna trecuta, pentru a transforma aniversarea de 5 ani a fiului sau intr-un moment cu adevarat special, Mike Wilson, practicant de parkour, s-a costumat in Spiderman, super-eroul preferat al copilului. Jayden a fost atat de impresionat incat nici nu a mai reusit sa-i spuna lui Spiderman cati ani implineste, in schimb, i-a aratat acestuia o mana cu cele cinci degete ridicate.

"In noaptea de Ajun, Jayden a murit linistit in patul sau. Jayden a avut o viata incredibil de fericita. 5 ani minunati. Pentru noi, Jayden este o inspiratie, a luptat cu tumora cu toata puterea lui. Nu-l vom uita niciodata pe micul nostru luptator spartan", a scris tatal micutului pe Facebook.

×