x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Barack Obama, aflat în turneu în vestul SUA, a stat la hotelul unde a murit Whitney Houston

Barack Obama, aflat în turneu în vestul SUA, a stat la hotelul unde a murit Whitney Houston

de Mediafax    |    16 Feb 2012   •   14:14
Barack Obama, aflat în turneu în vestul SUA, a stat la hotelul unde a murit Whitney Houston

Barack Obama, aflat intr-un turneu in vestul Statelor Unite, a stat miercuri seara la hotelul din Beverly Hills (California) unde a murit, sambata trecuta, cantareata Whitney Houston, potrivit jurnalistilor care il insotesc pe presedintele american, informeaza MEDIAFAX , care citeaza AFP.

Obama a sosit miercuri dupa-amiaza la Beverly Hilton, un hotel de lux situat in vestul metropolei Los Angeles. El urma sa participe in cursul serii la doua reuniuni de strangere de fonduri in vederea realegerii sale, in cartiere instarite din metropola.

Corpul neinsufletit al lui Whitney Houston a fost descoperit sambata "sub apa", in cada din camera ei de la Beverly Hilton, un hotel frecventat de vedete si care gazduieste anual gala Globurilor de Aur.

Nici o explicatie oficiala nu a fost inca oferita despre decesul brutal la 48 de ani al celei care a dominat scena muzicala americana pop si soul in anii '80 si '90, vanzand aproape 170 de milioane de discuri.

Purtatorul de cuvant al lui Obama, Jay Carney, a calificat luni aceasta disparitie drept "tragedie" si s-a declarat sigur ca Obama "se roaga" pentru familia cantaretei, in special pentru fiica sa de 19 ani.

×
Subiecte în articol: hotel whitney houston barack obama sua