x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Barack Obama, comparat cu criminalul "Batman". Un panou a stârnit indignarea şi furia localnicilor din Caldwell, Idaho

Barack Obama, comparat cu criminalul "Batman". Un panou a stârnit indignarea şi furia localnicilor din Caldwell, Idaho

29 Iul 2012   •   07:57
Barack Obama, comparat cu criminalul "Batman". Un panou a stârnit indignarea şi furia localnicilor din Caldwell, Idaho

Un panou a starnit indignarea localnicilor din Caldwell, Idaho din cauza comparitiei intre politica externa a presedintelui SUA Barack Obama si masacrul recent realizat de James Holmes intr-un cinematograf din Aurora, informeaza Daily Mail.

James Holmes este acuzat ca a ucis 12 persoane la premiera filmului Batman intr-un cinematograf din orasul Aurora, statul Colorado. Pe panoul din Caldwell apare poza lui Obama si este scris urmatorul mesaj: "Omoara mii de persoane din cauza politicii externe si castiga premiul Nobel pentru Pace". Alaturi de fotografia presedintelui SUA, pe panou este o imagine cu Holmes care are urmatorul text: "A ucis 12 persoane intr-un cinematograf si toata lumea este inspaimantata".

Localnicii sunt indignati de asemanarea presedintelui american cu James Holmes si considera panoul ofensator.

Panoul este finantat de Fundatia Ralph Smeed. Purtatorul de cuvant al organizatiei, Maurice Clements, a declarat ca mesajul de pe panou are scopul de a atrage atentia asupra promisiunii nerespectate a presedintelui SUA de a aduce trupele militare acasa.

×
Subiecte în articol: batman cinematograf barack obama masacru