x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Barack Obama, fascinat de Snowbama

Barack Obama, fascinat de Snowbama

02 Ian 2010   •   00:00

Preşedintele american Barack Obama, aflat în vacanţă în Hawaii, a profitat de un moment de relaxare şi a savurat un cornet de îngheţată special concepută în favoarea sa de un producător local.



Obama, însoţit de fiicele sale Malia şi Sasha şi de un grup de prieteni împreună cu copiii lor, a ieşit vineri la o îngheţată la un comerciant de specialitate aflat în apropiere de reşedinţa de vacanţă a familiei din statul de origine al lui Obama.

Întrebat de ziarişti prezenţi ce şi-a ales, el a răspuns că a optat pentru 'Snowbama', o specialitate de îngheţată creată special în onoarea sa, cu aromă de lămâie verde, cireşe şi fructul pasiunii. Obama a comandat în total 19 cornete, cu arome diferite, pentru întregul grup, precizează France Presse.

Barack Obama şi-a petrecut sărbătorile de sfârşit de an în Hawaii, unde a venit înainte de Crăciun şi de unde urmează să plece luni. Prima sa vacanţă prezidenţială de Crăciun a fost însă tulburată de tentativa eşuată de atentat de la 25 decembrie de pe cursa Amsterdam-Detroit a companiei Northwest Airlines.

×
Subiecte în articol: externe