x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat găsit spânzurat la opt ani după ce s-a sinucis

Bărbat găsit spânzurat la opt ani după ce s-a sinucis

25 Oct 2013   •   14:05
Bărbat găsit spânzurat la opt ani după ce s-a sinucis

Un bărbat a fost găsit spânzurat la opt ani după ce săvărşise sinuciderea, în apartamentul său din localitatea Bussy-Saint-Georges, de lângă Paris.

Cadavrul lui Thomas Ngin a fost găsit de noul proprietar. Acesta a spart uşa locuinţei în care nu mai intrase nimeni de opt ani cu ajutorul unui lăcătuş şi a găsit rămăşiţele lui Ngin, care se spânzurase cu un cearşaf.

Thomas Ngin, originar din Cambodgia, lucrase ca agent de securitate în Franţa, până în 2005, când, înglodat în datorii, a dispărut.

În tot acest timp, facturile au continuat să umple căsuţa poştală a lui Ngin. Banca la care acesta avea datorii a scos, în cele din urmă, apartamentul său la vânzare, fiind achiziţionat de noul propietar la preţul de 415.000 de euro.

Se pare că Thomas Ngin rupsese orice legătură cu familia sa, când a plecat din Cambodgia, în urmă cu 10 ani. Acesta a locuit o vreme cu fratele său, însă cei doi s-au certat şi au rupt la rândul lor legătura.

Vecinii lui Ngin îşi amintesc că bărbatul era obsedat de curăţenie. Aceştia i-au bătut de mai multe ori la uşă, văzând că facturile nu mai încăpeau în cutia sa poştală, dar nu au mai insistat, văzând că nu răspunde nimeni.

×
Subiecte în articol: spanzurat sinucidere