x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Băsescu, lui Erdogan: Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee

Băsescu, lui Erdogan: Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee

de Agerpres    |    05 Feb 2014   •   19:43
Băsescu, lui Erdogan: Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee
Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele Traian Băsescu l-a asigurat miercuri, la Ankara, pe premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, că Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee.

"Aş vrea să încep cu o problemă care a fost în oarecare dispută azi dimineaţă. Am verificat şi vă pot spune că, într-adevăr, Primăria Capitalei a declanşat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee", i-a spus Băsescu premierului turc, în debutul întrevederii cu acesta.

Şeful statului român se află miercuri şi joi într-o vizită de stat în Republica Turcia.

Miercuri, Traian Băsescu a avut întrevederi cu omologul turc, Abdullah Gül, cu premierul Recep Tayyip Erdogan şi cu preşedintele Marii Adunări Naţionale, Cemil Çiçek.

De asemenea, preşedintele Băsescu a avut o întâlnire şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Republica Turcia.

Urmează ca joi Traian Băsescu să participe la Forumul economic româno-turc pentru investiţii şi comerţ, după care va vizita Platforma de producţie a Corporaţiei pentru Industriile Aerospaţiale din Turcia (TAI) şi Centrul naţional de simulare pentru instruirea piloţilor pentru avioanele de lupta F-16.

×
Subiecte în articol: basescu turcia recep erdogan