x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bază extraterestră secretă pe Lună! Construcţie hexagonală, descoperită de un ufolog american (VIDEO)

Bază extraterestră secretă pe Lună! Construcţie hexagonală, descoperită de un ufolog american (VIDEO)

24 Oct 2012   •   10:37
Bază extraterestră secretă pe Lună! Construcţie hexagonală, descoperită de un ufolog american (VIDEO)

De-a lungul anilor, cei care cred în teoria conspiraţiei au spus că pe Lună sunt mai multe baze extraterestre, scrie International Business Times. Ufologul Scott C. Waring a publicat recent, pe site-ul ufosightingsdaily.com, mai multe fotografii care arată o construcţie ciudată, hexagonală. Waring spune că, de fapt, sunt mai multe clădiri aflate într-un crater lunar. Una dintre ele seamănă cu un turn, care are o scară mare la intrare.

Jim Kane, de la gather.com, susţine că există o asemănare clară între acest obiect şi OZN-ul găsit pe fundul Marii Baltice.

12 oameni au păşit până acum pe Lună, iar primii paşi au fost ai astronautului Buzz Aldrin şi regretatului Neil Armstrong. În 2005, Buzz Aldrin a declarat că ar fi văzut atunci un obiect misterios orbitând în jurul satelitului natural.

Ulterior, Aldrin a spus că era probabil vorba de o bucată desprinsă din nava lor spaţială. În 2007, Aldrin a precizat că ceilalţi membri ai echipajului au fost 99,9% siguri că a fost vorba despre o bucată desprinsă din naveta spaţială.

×