x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi, despre Angela Merkel: "O vacă grasă pe care nimeni nu şi-ar dori-o în pat"

Berlusconi, despre Angela Merkel: "O vacă grasă pe care nimeni nu şi-ar dori-o în pat"

15 Sep 2011   •   10:33
Berlusconi, despre Angela Merkel: "O vacă grasă pe care nimeni nu şi-ar dori-o în pat"

Premierul italian, Silvio Berlusconi, in varsta de 74 de ani, este acuzat ca ar fi insultat-o pe Angela Merkel in timpul unei conversatii cu editorul unui ziar, relateaza Daily Mail. Intr-o conversatie telefonica din luna iulie, Berlusconi s-ar fi referit la cancelarul german in varsta de 57 de ani cu cuvintele "o vaca grasa pe care nimeni nu si-ar dori-o in pat".

Presupusele remarci ar fi fost descoperite de anchetatorii care investigau un complot de santaj in valoare de 660.000 de lire sterline impotriva premierului italian, scrie Daily Mail.

Purtatorul de cuvant al lui Berlusconi a refuzat sa comenteze informatia, iar "Il Giornale", ziarul aflat in proprietatea familei sale, a descris alegatiile ca fiind pur si simplu "barfa".

Nu este pentru prima data cand liderul italian este acuzat ca a insultat-o pe Angela Merkel. Cu doi ani in urma, Berlusconi a facut-o pe Merkel sa astepte la summitul NATO gazduit de Germania si Franta in timpul ceremoniei de primire a sefilor de stat si de guvern, in timp ce televiziunile difuzau imagini cu liderul italian vorbind la telefonul mobil.

De asemenea, reaminteste Daily Mail, cu un an inainte liderul italian a iesit dupa o statuie si a strigat "cucu" atunci cand liderul german a ajuns in Italia pentru o vizita oficiala.



×
Subiecte în articol: berlusconi merkel